Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 18:16

اسنك شیرین زعفرانی

اسنك شیرین زعفرانی

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 180 گرم

 

پودر هل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گلاب 3 قاشق سوپخوری

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

زعفران حلكرده یك‌سوم قاشق چایخوری

 

آرد برنج 100 گرم

 

آرد 85 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر و هل، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه گلاب، شیر و زعفران را بیفزائید و یك دقیقه هم بزنید.

سپس هر دو آرد و بیكینگ‌پودر را نیز به مایه اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید. حالا دستگاه ساندویچ ساز را قدری چرب كنید و همینكه داغ شد، قدری از مایه‌ی فراهم كرده را در آن بریزید و بپزید. 

روزه داران بخوانند

تامین مایعات مورد نیاز بدن باید در فاصله‌ی زمانی تقریباً طولانی بعد از شام تا لحظه‌ی خوابیدن صورت پذیرد و برای پیشگیری از ایجاد عطش در طول مدت روزه‌داری از نوشیدن قهوه و چای در وعده‌ی سحر خودداری گردد، چرا كه به علت مدر بودن آنها، با افزایش تولید و ترشح پیشاب، ذخایر مایعات جاری بدن كاهش می‌یابد و در طول مدت روزه‌داری عطش بیش‌تری ایجاد می‌شود.

 

برچسب ها: ماه رمضانآشپزی رمضانتغذیه و روزه داریاسنك شیرین زعفرانیآموزش اسنکانواع اسنکاسنک زعفرانی تعداد بازديد: 1408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این اسنک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است