Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:50

پاته گردو با تخم بلدرچین

پاته گردو با تخم بلدرچین

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

پنیر سفید 125 گرم

 

كرفس خردكرده یك ساقه

 

گردو خردكرده 30 گرم (یك چهارم پیمانه)

 

پیازچه خردكرده 2 ساقه

 

شوید خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ آبپز و خردكرده 1عدد (و یا تخم بلدرچین 4 عدد)

 

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

پیازچه و جعفری برای تزئین   به میزان لازمابتدا پنیر خامه‌ای و پنیر سفید را در ظرف مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. حال كرفس، گردو، پیازچه، شوید، جعفری، سیر، آبلیمو و تخم‌مرغ را به آن بیفزائید.

نمك و فلفل غذا را اندازه كنید و مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. سپس درون ظرف مناسبی بریزید و با پیازچه و جعفری تزئین نمائید. در صورت استفاده از تخم بلدرچین، می‌توانید پاته را با تخم بلدرچین تزئین كنید.

 

 

 

برچسب ها: آشپزی با گردوانواع پاتهآشپزباشیپاته گردوپاتهدستور پاتهمواد اولیه پاتهطرز تهیه پاته تعداد بازديد: 1151 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است