Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:22

لازانیای كدو‌حلوائی و اسفناج

لازانیای كدو‌حلوائی و اسفناج

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر موزارلای رنده كرده حدود 200 گرم

 

لازانیای پخته 300 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 60 گرم

 

ادویه ایتالیائی به میزان لازم

 

پاپریكا به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه مایه كدو‌حلوائی:

 

پوره كدو‌حلوائی 2 پیمانه

 

پنیر خامه‌ای 120 گرم

 

شیر 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

جوز‌هندی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه مایه اسفناج:

 

اسفناج پخته 1 پیمانه

 

پنیر خامه‌ای 120 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 120 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم طهماسبی

 

ظرف نسوز مناسبی را به اندازه تقریبی بیست و دو در بیست و هشت سانتیمتر، بردارید و با روغن زیتون چرب كنید. آن‌گاه یك سوم از مایه كدو‌حلوائی را كف ظرف بریزید و اندكی پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس چند ورق لازانیا رویش بچینید. حالا نیمی از مایه اسفناج را روی آن بریزید و پنیر موزارلا بپاشید و آن را با ورقه‌های لازانیا بپوشانید.

این كار را تكرار كنید تا ورقه‌های لازانیا، مواد فراهم كرده و پنیر موزارلا لا‌به‌لای هم قرار بگیرند. به گونه‌ایكه لایه آخر از مایه كدو‌حلوائی و پنیر موزارلا باشد. اكنون پنیر پارمسان، ادویه ایتالیائی و پاپریكا را روی لازانیا بپاشید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.

اینك لازانیا را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه فویل را بردارید و لازانیا را 10 دقیقه دیگر در فر نگه دارید تا رویش اندكی برشته شود. 

روش تهیه مایه میانی كدو‌حلوائی: همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید و اگر لازم بود قدری شیر اضافی به آن بیفزائید.

روش تهیه مایه میانی اسفناج: همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: ادویه ایتالیائی تركیبی است از؛ 2 قاشق سوپخوری جعفری خشك، 1 قاشق چایخوری آویشن، یك چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری برگ بوی خشك و آسیاب كرده، 1 قاشق چایخوری ریحان خشك و 1 قاشق چایخوری نمك كه از این مقدار مواد، در حدود یك چهارم پیمانه ادویه به‌دست می‌آید.

 

برچسب ها: لازانیای كدو‌حلوائی و اسفناجلازانیای کدو حلوائیلازانیای اسفناجلازانیاکدو حلوائی تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است