Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:36

مافین میگو

مافین میگو

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

میگوی پخته‌ و خردكرده  500 گرم

 

آرد 100 گرم

 

آرد سوخاری 1-2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

  

ابتدا میگو را در ظرف مناسبی بریزید، آرد، آرد سوخاری نمك و فلفل را بیفزائید و با هم مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ و شیر را اضافه نمائید و كاملاً مخلوط سازید. اینك روغن مایع را به مواد اضافه نمائید و پس از مخلوط كردن، از مواد فراهم‌‌كرده در قالب‌های مافین بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. اكنون مافین میگو را از قالب درآورید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمافینآشپزباشیمافین میگوآموزش مافین میگوروش تهیه مافین میگومواد لازم مافین میگو تعداد بازديد: 1385 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است