Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 بهمن 1399 - 03:49

توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 4 نفر عدد

برنج پخته به‌صورت شفته 1 پیمانه

ژامبون خرد کرده 120 گرم

پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان 40 گرم

سیر له کرده 1 حبه

 نمک و فلفل به میزان لازم

آرد سفید به میزان لازم

تخم مرغ 2 عدد

آرد سوخاری به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

برنج را ورز دهید تا حالت چسبدگی پیدا کند.

آن‌گاه ژامبون، پیازداغ، جعفری، پنیر، سیر، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.

سپس هر بار به اندازه یک گردو از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.

حالا توپ‌های فراهم کرده برنجی را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

یادآوری

* مراقب باشید که روغن روی توپ‌های برنجی را کاملا بگیرد تا باز نشود!

* برای کرانچی و تردتر شدن توپک برنج می‌توانید مراحل  سوخاری کردن را دو بار تکرار کنید.

برچسب ها: آشپزباشیغذای ایتالیاییشور و شیرینتوپک برنج سرخ شدهتوپک برنجآشپزی ایتالیاییدستور تهیه توپک برنج تعداد بازديد: 764 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است