Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 11:30

كرم سوپ سیب زمینی

كرم سوپ سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون یا ذرت 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 300 گرم (2 عدد متوسط)

 

سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد كرده 1 كیلوگرم (5 عدد متوسط)

 

آب مرغ 1/5 لیتر (6 پیمانه)

 

زعفران حلكرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی صبحانه 300 میلی‌لیتر

 

مواد لازم رویه

 

ژامبون خرد كرده 150 گرم

 

كنسرو ذرت 50 گرم

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

آن‌گاه سیب‌زمینی و آب مرغ را بیفزائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، سوپ را بپزید تا سیب‌زمینی نرم شود.

اكنون سوپ را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز یا مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.

سپس سوپ را به همان قابلمه برگردانید، زعفران و خامه را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ كاملاً گرم شود.

حالا سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: ژامبون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا ژامبون ترد و طلائی رنگ شود.

آن‌گاه ذرت و جعفری را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید به جای ژامبون از سینه‌ی مرغ پخته استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآشپزی با سیب زمینیسوپ و آشکرم سوپ سیب زمینیدستور کرم سوپ تعداد بازديد: 879 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است