Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آبان 1399 - 23:11

شیشلیک ادويه ای با دیپ گشنیز

شیشلیک ادويه ای با دیپ گشنیز

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

راسته‌ی گوساله با استخوان 1 كیلوگرم

 

ماست 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی تندوری 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی دیپ گشنیز

 

ماست چكیده 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

خیار خرد كرده 2 عدد

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی 260 گرم

 

پودر سیر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر زیره یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

راسته را به قطعات درشت خرد كنید و همراه با ماست، پوست لیمو و ادویه‌ی تندوری در كاسه‌ی بزرگی بریزید.

رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه راسته را روی توری كباب‌پز یا منقل كباب كنید.

حالا شیشلیك را برای پذیرائی همراه با دیپ در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌ی دیپ گشنیز: ماست، خیار، گوجه‌فرنگی، پودر سیر، پودر زیره، آبلیمو و گشنیز را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: ادویه‌ی تندروی مخلوطی از: پودر زیره، پودرتخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، پودر هل، پودر میخك، زردچوبه، نمك و پودر فلفل سیاه است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع دیپآموزش دیپشیشلیک ادويه ایآموزش شیشلیکانواع شیشلیکدیپ گشنیز تعداد بازديد: 1678 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟