Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:04

رولت بوقلمون و زیتون

رولت بوقلمون و زیتون

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه بوقلمون یک دوم از یک عدد (2 کیلوگرم)

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زیتون ورقه‌ای خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

 

کره آبکرده 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سینه بوقلمون را روی تخته آشپزخانه بگذارید و قسمت‌های ضخیم آن را به کمک چاقوی تیزی شکاف بزنید تا ضخامت یکسانی داشته باشد. آن‌گاه رویش را با استیک کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در مخلوط روغن زیتون، نمک و فلفل بخوابانید.

حالا روی بوقلمون را با زیتون بپوشانید و آن را رول کنید و در فویل قرار دهید. اکنون آن را در کاغذ روغنی بپیچید و در سینی فر بگذارید. رولت بوقلمون را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه رولت بوقلمون را از فویل درآورید و رویش کره آبکرده و زعفران بمالید. سپس آن را در فر زیر گریل بگذارید تا برشته شود. حالا رولت بوقلمون را ورقه‌ای برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید این رولت را با سس پستو میل کنید.

 

برچسب ها: انواع رولترولت بوقلمون و زیتونرولت بوقلمونرولت گوشتروش تهیه رولت تعداد بازديد: 1795 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است