Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 12:00

املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی

املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم‌مرغ 2 عدد

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سس فلفل تند یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شوید خردكرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر چدار رنده‌كرده یك‌چهارم پیمانه

 

سالسای تند گوجه‌فرنگی یك‌چهارم پیمانه

 

خامه برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

تخم‌مرغ‌ها، آب، پیازچه، سس فلفل، شوید، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس مایه فراهم‌كرده را در تابه بریزید، در آن را بگذارید تا املت بپزد.

حالا لبه املت را بلند كنید و آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد. اكنون پنیر چدار و سالسا را روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگر را روی مواد برگردانید و 2 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.

اكنون املت را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش را با خامه و سالسا بیارائید.

یادآوری: برای تهیه سالسای تند گوجه‌فرنگی؛ در ظرفی 2 عدد گوجه‌فرنگی خردكرده، 1 عدد خیار خردكرده، 1 عدد فلفل دلمه‌ای خرد كرده، 1 عدد چیلی خرد کرده و یك دوم عدد پیاز خردكرده را با هم مخلوط كنید و از سركه و شكر به عنوان چاشنی آن استفاده نمائید.  

 

برچسب ها: املت گوجه فرنگیاملت با سالسای تند گوجه‌فرنگیاملت تنداملت با سالساانواع املت تعداد بازديد: 988 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است