Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 11:40

برگر بوقلمون و کاری

برگر بوقلمون و کاری

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه بوقلمون چرخكرده 500 گرم

 

خرده نان 90 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

سس خردل 3 قاشق سوپخوری

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخكردن 1 قاشق سوپخوری

 

نان همبرگر 4 عدد

 

سس مایونز یك سوم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

بوقلمون، خرده‌نان، تخم‌مرغ، 1 قاشق سوپخوری از سس خردل، كاری، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه از این مخلوط 4 برگر درست كنید.

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا دو طرف برگر‌ها را در روغن سرخ كنید. سپس روی هر نان قدری از سس فراهم كرده بمالید و برگر را رویش قرار دهید و ساندویچ را با گوجه‌فرنگی و خیار‌شور بیارائید.

یادآوری: برای تهیه سس؛ سس مایونز و باقیمانده سس خردل را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: برگر بوقلمون و کاریبرگر بوقلمونبرگر ادویه ایبوقلمون برگرانواع برگر تعداد بازديد: 866 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است