Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:00

آش شیر

آش شیر

shooroshirin1

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

گندم پوست كنده 300 گرم

 

نخود آبگوشتی 60 گرم

 

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

 

گوشت گردن گوسفند، پخته و كوبیده 250 گرم

 

قرص عصاره‌ بره 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كشمش پلوئی  80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

گردو خرد كرده 60 گرم (یك دوم پیمانه)

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش

 

گندم و نخود را از شب قبل بخیسانید و با مقدار كافی آب بپزید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آش را هم بزنید. سپس گوشت، آب‌ گوشت، قرص عصاره‌ بره، نمك و فلفل را به آش بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آش را پیوسته هم بزنید تا جا بیفتد. اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسه‌ مناسبی بكشید و با كشمش تفت داده و گردو بیارائید.

یادآوری: گوشت گردن را با یك عدد پیاز خرد كرده و نمك بپزید.

برچسب ها: آشپزیآشانواع آشآشپزی با شیرآش شیرآش با شیرمواد اولیه آش شیر تعداد بازديد: 1294 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است