Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:31

كتلت اسپانیائی

كتلت اسپانیائی

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان باگت خردكرده 1 عدد كوچك

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

زیتون سبز هسته‌گرفته و خردكرده 10 عدد

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سفید و پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

روغن سرخكردنی به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌كرده 1 عدد درشت

 

آب نارنج 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سس گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا در ظرف مناسبی، نان باگت را بریزید و رویش قدری آب بپاشید تا نرم شود. آن‌گاه گوشت، زیتون، پیاز، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و پودر سیر را بیفزائید و كاملاً مخلوط كنید. از این مخلوط، هر بار گلوله‌هائی به اندازه‌ی نارنگی بردارید و در دست شكل دهید. بعد آن‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.

سپس گوجه‌فرنگی را تفت دهید و روی كتلت‌ها بچینید. اینك آب نارنج، سس گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط سازید و روی كتلت‌ها بریزید و آن را دوباره به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید. حالا كتلت اسپانیائی را در ظرف مناسبی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکتلتآموزش کتلتآشپزباشیمرضیه مرشدیكتلت اسپانیائیروش تهیه كتلت اسپانیائی تعداد بازديد: 1194 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است