Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:58

رولت چهار رنگ

رولت چهار رنگ

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

سبزی كوكو 200 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

سیب‌زمینی پخته و رنده‌كرده 2 عدد

 

تخم مرغ 1 عدد

 

نمك، فلفل و زعفران به مقدار لازم

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری به مقدار لازم

 

هویج پخته‌شده درسته 2 عدد متوسط

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا سبزی كوكو را آماده كنید. بعد همراه با تخم مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه، در كاسه‌ی مناسبی مخلوط نمائید.

آن‌گاه در تابه‌ی مناسب قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه‌ی كوكو را درونش بریزید و سطح آن را صاف نمائید.

حرارت را ملایم كنید و درِ تابه را ببندید تا كوكو كمی پخته شود.

اینك سیب‌زمینی، تخم مرغ، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط نمائید، بر سطح كوكوسبزی بریزید و روی آن را صاف كنید و مجدداً درِ تابه را بگذارید تا كوكوسیب‌زمینی هم پخته شود.

اكنون كاغذ آلومینیوم را روی سطح میز باز كنید، كوكوی دورنگ را رویش قرار دهید.

آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك و فلفل را روی حرارت سرخ كنید و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید.

2 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید و بر سطح كوكو بریزید. رویش را صاف كنید، دو عدد هویج پخته را رویش قرار دهید، مانند رولت آن را رول كنید و درون فویل بپیچید، دو سر آن را محكم ببندید و در سینی فر قرار دهید.

اكنون آن را در طبقه‌ی وسط با حرارت 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه بپزید، آن‌گاه از فر خارج كنید.

پس از آن‌كه كمی خنك شد، از فویل دربیاورید و برش بزنید. حالا با سبزی‌های پخته در دیس بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولتآموزش رولتآموزش کوکوسبزی کوکوآشپزباشیرولت چهار رنگ تعداد بازديد: 1431 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است