Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

خوراك پاستا با ماهیچه

خوراك پاستا با ماهیچه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماهیچه‌ی گوسفندی 4 عدد

 

پاستای برنجی 300 گرم

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 4 عدد متوسط

 

فلفل سبز دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

زیره‌ی كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

ماهیچه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، به گونه‌ای كه آب روی ماهیچه را بپوشاند و آن را روی اجاق بپزید.

آنگاه ماهیچه را از آبش درآورید و در ظرف نسوزی قرار دهید.

حالا پاستا، گوجه‌‌فرنگی‌ها، فلفل دلمه‌ای، زیره، نمك و فلفل را روی ماهیچه بریزید و آب ماهیچه را بیفزائید.

سپس روی ظرف را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، خوراك را بپزید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیآموزش پاستاانواع پاستاآشپزی در فرآشپزی ترکیه ایخوراك پاستا با ماهیچهغذا با ماهیچهآشپزی با ماهیچهغذای ترکی تعداد بازديد: 317 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است