Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 12:23

سالاد سیب‌زمینی با سس پِستو

سالاد سیب‌زمینی با سس پِستو

shooroshirin3

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برگ ریحان 100 گرم

مغز گردو 40 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم

نمك یك دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون حدود 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

ماست 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

سیب‌زمینی پخته و مكعبی خرد كرده یك و نیم كیلو گرم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 250 گرم

پنیر موزارلا، مكعبی خرد كرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برای تهیه سس پستو؛ ریحان، مغزگردو، پنیر پارمسان، نمك، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا‌ساز پوره كنید.آن‌گاه روغن زیتون را كم‌كم بیفزائید تا سس صاف و یكدستی، حاصل شود.

حالا ماست را به سس فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. سپس سیب‌زمینی خنك شده، گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا و سس پستو را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون سالاد را دست‌كم یك ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. 

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيسالاد سیب‌زمینی با سس پِستوروش تهيه سالاد سيب زمينيآموزش سالادمواد لازم سالاد تعداد بازديد: 1393 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است