Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:30

پاستای اسفناج و پنیر

پاستای اسفناج و پنیر

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج 375 گرم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده 1 عدد ریز

سیر له كرده 3 حبه

نمك و فلفل به میزان لازم

كره یك و یك دوم قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

شیر یك و یك دوم پیمانه

پنیر پارمسان رنده كرده 3 قاشق سوپخوری

اسپاگتی 250 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده 120 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

اسفناج را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا اسفناج، نمك و فلفل را افزوده و بگذارید آب اسفناج كشیده شود. سپس كره را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی طلائی رنگ شود.

اكنون شیر را كم‌كم درون آرد بریزید و پیوسته هم بزنید. آن‌گاه نمك، فلفل و پنیر پارمسان را نیز به سس بیفزائید و بگذارید سس غلیظ شود. حالا مخلوط اسفناج را درون سس بریزید و هم بزنید. اینك اسپاگتی را بپزید، آبكشی كنید و با سس مخلوط سازید. حالا این مخلوط را در ظرف مناسب و چربكرده‌ای بریزید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید. سپس پاستا را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. 

 

برچسب ها: آشپزي با اسفناجپاستاي اسفناج و پنيراسفناج و پنيرتهيه پاستاي اسفناج و پنيرمواد لازم براي پاستاي اسفناج و پنير تعداد بازديد: 2470 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است