Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 14:16

سوپ ماهی

سوپ ماهی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

پیاز ریز خردكرده  1 عدد متوسط

 

كرفس خردكرده 2 ساقه

 

سیب‌زمینی خردكرده  2 عدد متوسط

 

هویج خردكرده  1 عدد متوسط

 

پودر كاری یك‌و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آب  5 پیمانه (یك و یك‌چهارم لیتر)

 

شیر  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

لپه  170 گرم

 

فیله‌ ماهی تیلاپیلا، خردكرده  500 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری

 

كره را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه كرفس، سیب‌زمینی، هویج و پودر كاری را اضافه كنید و تفت دهید.

سپس آب، شیر و لپه را به مواد درون قابلمه بیفزائید و سوپ را یك ساعت بپزید. حالا ماهی را نیز درون سوپ بریزید و بپزید.

اكنون جعفری، آبلیمو و شكر را به سوپ بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید. اینك سوپ را برای پذیرائی در كاسه‌ مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: سوپآشپزی با ماهیسوپ ماهیآموزش سوپ ماهیمواد سوپ ماهیروش تهیه سوپ تعداد بازديد: 805 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟