Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:22

كوفته مرغ باسس كاری

كوفته مرغ باسس كاری

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 مرغ چرخكرده 500 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس كاری:

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

چوب دارچین 1 عدد

 

برگ بو 1 عدد

 

هل آسیاب كرده یك چهارم قاشق چایخوری

 

میخك آسیاب كرده 3 عدد

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

نمك به میزان لازم

 

زنجفیل رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری

 

سیر له كرده یك دوم قاشق چایخوری

 

گوجه فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك چهارم قاشق چایخوری

 

پودر كاری 2 قاشق چایخوری

 

ماست 250 میلی لیتر

 

آب دو و یك دوم پیمانه

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

همه مواد كوفته را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سس كوفته را فراهم كنید و آن را روی حرارت بجوشانید.

سپس هربار از مایه كوفته، به اندازه یك گردو بردارید و به شكل توپ درآورید. كوفته‌ها را در سس جوشان قرار دهید و 20-25 دقیقه بپزید. اكنون كوفته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.

روش تهیه سس كاری: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه چوب دارچین و برگ‌بو را بیفزائید و تفت دهید. حالا هل، میخك، پیاز و نمك را افزوده و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

سپس زنجفیل و سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. اكنون گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، تخم گشنیز، زیره، ادویه گرام‌ماسالا، زردچوبه و پودر كاری را بیفزائید. حرارت را كم كنید و ماست و آب را نیز افزوده و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كوفته مرغ باسس كاریکوفته مرغ و کاریکوفته با سس کاریغذا با کاریکوفته تعداد بازديد: 1410 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است