Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:42

كلم براكلی با سس پنیر و تخم‌مرغ پفكی

كلم براكلی با سس پنیر و تخم‌مرغ پفكی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كلم براكلی  200 گرم

 

كره  15 گرم

 

آرد  15 گرم

 

شیر  150 میلی‌لیتر

 

سس خردل  1 قاشق سوپخوری

 

آب لیموی تازه  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

پنیر چدار یا گودا  90 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد (زرده و سفیده آن جدا شود.)

 

نمك  یك قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

در قابلمه مناسبی، 1 لیتر آب و 1 قاشق سوپخوری نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه كلم براكلی را 3 تا 4 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبكش كنید. حالا در تابه مناسبی، كره را ذوب كنید و آرد را در آن تفت دهید.

بعد شیر را بیفزائید و صبر كنید تا سس غلیظ شود. اكنون سس خردل، آبلیمو، نمك و فلفل را افزوده و با هم مخلوط كنید. حالا سس را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن بیفزائید. اینك كلم براكلی را در ظرف مناسبی بریزید و سس پنیر را روی آن بدهید.

حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد آن را روی سس پنیر بریزید و سطح آن را صاف كنید. سپس زرده تخم‌مرغ را وسط سفیده فرم گرفته بگذارید. اكنون ظرف مورد نظر را زیر گریل فر (تاون) قرار دهید. تا سفیده‌ تخم‌مرغ برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسس پنیرآشپزباشیکلم براکلی با سس پنیرکلم براکلی با تخم مرغتخم مرغ پفکی تعداد بازديد: 1196 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است