Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 15:17

خاویار بادمجان

خاویار بادمجان

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 750 گرم

پیاز سرخكرده 2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد

جعفری خرد كرده یك چهارم پیمانه

روغن زیتون 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

آبلیمو یك و یك دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم طهماسبی

 

بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوستشان را بگیرید. آن‌گاه بادمجان را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا پیاز سرخكرده، گوجه‌فرنگی، جعفری، روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اكنون خاویار بادمجان آماده مصرف است. می‌توانید آن را همراه با نان میل كنید.

برچسب ها: بادمجانخاویار بادمجانمواد لازم خاویار بادمجانروش تهیه خاویارخاویار تعداد بازديد: 1776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است