Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 14:52

اسپاگتــی با سس بلونیز

اسپاگتــی با سس بلونیز

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

نمك 3 قاشق چایخوری

 

اسپاگتی 1 بسته 500 گرمی

 

روغن مایع 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پیاز خردكرده 2 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده 400 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 2 عدد

 

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

 

آبلیمو  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی – سرور چاووشی

 

قابلمه بزرگ و مناسبی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه اسپاگتی را به مدت تقریبی 7 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید.

 حالا روغن را در تابه مناسب و گودی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ آن تغئیر كند.

آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، نمك باقیمانده، فلفل سیاه، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر، سس بلونیز را تفت دهید. آن‌گاه اسپاگتی را با سس مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید.

یادآوری1: می‌توانید از نخودفرنگی كنسروی نیز استفاده كنید.

یادآوری2: در صورت دلخواه می‌توانید پس از مخلوط كردن سس بلونیز با اسپاگتی آن را در ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده كرده بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیاسپاگتــیسرور چاووشیآشپزی با سس بلونیزآموزش اسپاگتــیطرز تهیه اسپاگتــیانواع اسپاگتــیدستور اسپاگتــی تعداد بازديد: 914 تعداد نظرات: 0

نظر شما در موزد این غذا چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است