Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آبان 1399 - 10:43

نودل سرخكرده با مرغ كاراملی

نودل سرخكرده با مرغ كاراملی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نودل گندم  400 گرم

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

فیله مرغ خرد كرده 680 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل چیلی خرد كرده 2 عدد

 

شیره خرما 60 گرم

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

سس صدف (oyster sauce)  60 میلی‌لیتر

 

سس ماهی (Fish sauce) 2 قاشق سوپخوری

 

عصاره تمرهندی2 قاشق چایخوری

 

آبلیمو60 میلی‌لیتر

 

برگ گشنیزیك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

نودل را بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه گودی – (WOK)- بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس فیله‌های مرغ را در آن سرخ كنید و گرم نگه دارید.

حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و سیر، زنجفیل و فلفل را در آن تفت دهید. اینك شیره خرما و آب را رویش بریزید و بگذارید مایه كاراملیزه شود.

اكنون فیله‌ها را به این مخلوط بیفزائید و خوب هم بزنید و آن‌گاه نودل، مخلوط سه سس و آبلیمو را اضافه كنید و خوراك را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برگ گشنیز بیارائید و میل كنید.

یاد‌آوری 1: فلفل چیلی به فلفل‌های قرمزرنگ تند گفته می‌شود.

یادآوری2: می‌توانید سس صدف و سس ماهی را از سوپر ماركت‌های بزرگ و به همین نام تهیه كنید.

یادآوری3: برای تهیه‌ عصاره تمر هندی؛ تمر هندی را 30 دقیقه در آب جوش بخیسانید و سپس آن را از صافی رد كنید تا عصاره آن خارج شود.

 

برچسب ها: آموزش نودلانواع نودلطرز تهیه نودلمواد اولیه نودلنودلنودل سرخکردهنول با سس کارامل تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است