Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 13:02

خوراك مرغ جنوبی | طرز تهیه خوراك مرغ جنوبی

خوراك مرغ جنوبی | طرز تهیه خوراك مرغ جنوبی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم خوراك مرغ جنوبی

 پیاز بزرگ رنده شده  1 عدد

سیر ریز خرد كرده  5 حبه

ماست  1 پیمانه

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده  2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

ران مرغ 5 قطعه

هویج خلال كرده 2 عدد

فلفل دلمه‌ای خلال كرده 1 عدد

 

 

مواد لازم خوراک مرغ جنوبی:

ابتدا در ظرف مناسبی پیاز رنده شده، سیر، ماست، مایونز، روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك و فلفل را خوب مخلوط كنید. بعد تكههای مرغ را درون مواد قرار دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود. آنگاه تكههای مرغ را در ظرف نسوزی بچینید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجهی سانتیگراد، در طبقهی وسط بپزید. سپس ظرف را از فر در بیاورید. حالا هویج و فلفل دلمهای خلال كرده را روی آن بچینید و دوباره به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا هویج و فلفل نرم شود و آب اضافی مرغ نیز بخار شود و سس غلیظی باقی بماند. میتوانید این خوراك را با چلو نیز میل كنید.

 

 

تعداد بازديد: 730 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است