Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 02:52

مرغ کره‌ای

مرغ کره‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن      1 قاشق سوپخوری

کره          100‌گرم

پیاز ریز خرد کرده 2 عدد متوسط

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق‌چایخوری

پودر کاری 1 قاشق‌چایخوری

گشنیز خرد‌کرده 1 قاشق‌سوپخوری

زیره 2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 قاشق چایخوری

نمک  قاشق چایخوری

هل سبز 3 عدد

فلفل سیاه  3 عدد

ماست چکیده 150 میلی‌لیتر

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

سینه مرغ 400 گرم

آب گرم 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

خامه کم‌چرب یک‌دوم پیمانه

 

آشپزباشی - کیان رنجبر

روغن و کره را در یک تابه گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید و حرارت را کم کنید.

حالا زنجفیل، پودر کاری، گشنیز، زیره، فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

سپس ماست و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و ترکیب کنید.

اینک تکه‌های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید.

سپس مواد فراهم کرده را در تابة مناسبی روی حرارت تفت دهید.

حالا آب را به خوراک اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه آن را بپزید.

هر از گاهی خوراک را هم برنید. اکنون خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

سپس خوراک مرغ کره‌ای را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز خرد کرده بیارائید.

 

برچسب ها: خوراک مرغمرغآشپزباشیشور و شیرینمرغ و گوشتمرغ کره‌ای تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است