Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:53

رول استیک با سبزیجات

رول استیک با سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله گوساله   نیم کیلوگرم

نمک و فلفل    به میزان لازم

سس خردل  ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی خلالی نازک سرخکرده   ۱ عدد

بادمجان خلالی خرد کرده  ۱ عدد

کدو سبز  خلالی خرد کرده  ۱ عدد

خیارشور خلالی خرد کرده   ۳ عدد

فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خرد کرده  ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد کرده  ۱ عدد

هویج پخته خلالی خرد کرده   ۲ عدد

 روغن مخصوص سرخکردنی  به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس

پیاز  خرد کرده      ۱ عدد

کرفس خرد کرده     ۱ شاخه

سیر له کرده      ۲ حبه

گوجه‌فرنگی خرد‌کرده        ۳ عدد

روغن زیتون       به میزان لازم

نمک و فلفل      به میزان لازم

آویشن       به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی      3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

فیله گوساله را به ضخامت 3 سانتیمتر برش بزنید.

آن‌گاه تکه‌های برش زده را با بیفتک‌کوب بکوبید تا نازک شود (به ضخامت 1 سانتیمتر).

حالا تکه‌های فیله را با فلفل، نمک، سس خردل و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

سپس سیب‌زمینی‌ها، بادمجان و کدو را جداگانه در تابه سرخ کنید.

اینک سبزیجات فراهم کرده را در وسط تکه‌های پهن و مزه‌دار شده فیله قرار دهید.

از هر نوع خلال چند تا بگذارید و سپس آن را رول کنید و با خلال دندان رول استیک را محکم ببندید که هنگام پخت از هم باز نشود.

حالا در تابة مناسبی قدری روغن بریزید و رول استیک‌ها را سرخ کنید.

بعد رول‌ها را در سس گوجه‌فرنگی بگذارید تا کاملا بپزد.

بعد از پخت در ظرف مناسب سرو قرار دهید و از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزید.

روش تهیه سس گوجه فرنگی

سبزیجات خرد کرده را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و در ادامه پخت نمک، فلفل، پودر آویشن و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس به غلظت برسد.

برچسب ها: رول گوشتآشپزباشیاستیکسبزیجاتشور و شیرینرول استیک با سبزیجات تعداد بازديد: 1068 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است