Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 06:28

خوراك دال عدس و پیازچه

خوراك دال عدس و پیازچه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیازچه  8 ساقه

 

كدوسبز  2 عدد

 

سیب‌زمینی 2 عدد

 

گل‌كلم سفید 200 گرم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

كره 30 گرم

 

آب گوجه‌فرنگی  1 لیتر

 

دال عدس 1 پیمانه

 

قارچ خردكرده 150 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

ریحان خردكرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

پیازچه را خرد نمائید. كدو را حلقه كنید و پوست سیب‌زمینی را بگیرید و به شكل مكعب‌های درشت خرد كنید. گل‌كلم را نیز تكه‌تكه نمائید. آن‌گاه تابه‌ی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و كره را در آن بریزید و همه‌ی سبزی‌های خردكرده را بیفزائید. سپس آب گوجه‌فرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یكدیگر مخلوط سازید و كمی بپزید.

اكنون دال عدس را- كه از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیسانده‌اید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمك و ریحان را بیفزائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد. آن‌گاه خوراك را در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیمعصومه عیوضیخوراک دال عدسخوراك دال عدس و پیازچهخوراک دالخوراک پیازچه تعداد بازديد: 1006 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است