Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 13:30

مغولای آلو

مغولای آلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سیب زمینی خرد کرده  1 کیلو

روغن به میزان لازم

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد

سیر له کرده 3 حبه

فلفل سبز تند (ریز خرد کرده) 3 عدد

ادویه 2 قاشق سوپخوری

(مخلوط تخم گشنیز، میخک ، زیره ، زنجفیل ، زردچوبه)

 نمک به میزان لازم

ماست چکیده 400  گرم

گشنیز ریز خرد کرده  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

سیب زمینی‌ها را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. آن‌گاه پیاز را در تابه مناسبی ریخته و تفت دهید.

سیر، فلفل سبز، ادویه‌ها و نمک را در هاون بکوبید تا خمیر شود و به پیاز در حال تفت دادن اضافه کنید.

سپس ماست را همراه با مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید.

اینک سیب‌زمینی‌ها را افزوده و گشنیز را اضافه کنید و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش نمائید و غذا را در ظرف مناسبی بکشید و با گشنیز بیارائید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزباشیخوراک بدون گوشتکیان رنجبرغذای بدون گوشتخوراک آلومغولای آلو تعداد بازديد: 371 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است