Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:45

سماق پلو | طرز تهیه سماق پلو

سماق پلو | طرز تهیه سماق پلو

shooroshirin7

0 1

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه سماق پلو:

برنج  4 پیمانه

                  

گوشت چرخكرده گوسفندی  250 گرم

 

پیاز رنده كرده  1 عدد

 

نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

پودر سماق  6 قاشق سوپخوری

 

كره  30 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه سماق پلو:

برنج را از شب قبل در آب و نمك بخیسانید و در آب‌جوش بریزید.

همینكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكش كنید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه خوب ورز دهید و از آن كوفته‌ریزه درست كنید.

سپس كوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت دهید، زعفران را بیفزائید و شعله اجاق را خاموش كنید.

حالا نیمی از پودر سماق را به كوفته ریزه اضافه كنید. اینك در قابلمه مناسبی، كره  بریزید، چند كفگیر از برنج را بیفزائید و پودر سماق بپاشید.

دوباره قدری برنج در قابلمه بریزید و سماق بپاشید. این كار را تكرار كنید تا قابلمه از برنج و سماق پر شود. اكنون آن را به مدت 30 دقیقه، دم كنید. آن‌گاه كوفته‌ریزه را گرم كنید و با پلو مخلوط نمائید.

حال سماق پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.

 

برچسب ها: انواع غذا با برنجسماق پلوآشپزيغذاي سنتيسماقپلو و كوفته ريزهآشپزي با ادويه تعداد بازديد: 5489 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است