Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 09:11

پلوی محلی | طرز تهیه پلوی محلی

پلوی محلی | طرز تهیه پلوی محلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه پلوی محلی:

گوشت مغز ران 500 گرم

 

پیاز خردكرده  2 عدد

 

ماست  3 قاشق سوپخوری

 

ادویه پلوئی  2 قاشق چایخوری

 

زعفران، نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

رب آلو زعفرانی  2 قاشق سوپخوری

 

آب نارنج  3 قاشق سوپخوری

 

برنج (450گرم) 3 پیمانه

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 طرز تهیه پلوی محلی:

ابتدا گوشت را تکه‌تکه كنید. بعد آن را، به مدت 10 ساعت، در مخلوط پیاز خردكرده، ماست، ادویه، رب آلو، آب نارنج، زعفران، نمك و فلفل بخوابانید تا مزه‌دار شود. سپس با مقدار كمی آب بگذارید بپزد و آب به خورد گوشت برود. آن‌گاه برنج را – كه از قبل خیسانده‌اید – بپزید و آبكش كنید.

حالا مقداری از برنج كف ظرف نسوزی بریزید. بعد گوشت را روی آن بگذارید و بقیه برنج را روی مواد بریزید. اكنون روی آن فویل بكشید و در فر (تاون) گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 60 دقیقه قرار دهید تا دم بكشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیمرضیه مرشدیپلوی محلیروش تهیه پلوی محلیآشپزی با پلوی محلیمواد لازم پلوی محلیتهیه پلوی محلی تعداد بازديد: 1494 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است