Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:34

رشته پلو

رشته پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

8 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

برنج............................3 پیمانه(500 گرم)

رشته پلویی......................200 گرم

روغن مایع....................به میزان لازم

گوشت چرخ کرده...................300 گرم

پیاز.............................یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه...................به میزان لازم

دارچین......................کمی

ادویه پلویی.................به میزان لازم

کشمش...................100 گرم

خرما......................15 عدد

پیازداغ...............................کمی به دلخواه

محلول زعفران..........................یک قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

برنج را از چند ساعت قبل با آب ولرم شسته و همراه مقداری نمک خیس کنید. برنج را در قابلمه‌ای که گنجایش برنج و رشته را داشته باشد بجوشانید. 5 دقیقه‌ی آخر، رشته را نیز به برنج در حال جوش اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه که رشته‌ها کمی نرم شدند، آبکش کنید. سپس یک لیوان آب گرم را همراه با 4 قاشق روغن مایع روی برنج داخل آبکش بریزید. یک تا 2 قاشق روغن ته قابلمه ریخته، به دلخواه سیب‌زمینی یا نان برای ته‌دیگ بگذارید. سپس برنج و رشته‌ی آبکش‌شده را با کفگیر در قابلمه ریخته و دم کنید. برای تهیه‌ی کوفته‌ریزه گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و کمی ادویه پلویی مخلوط کرده، با یک قاشق روغن مایع و یک‌دوم لیوان آب با حرارت کم بپزید و بعد سرخ کنید. رشته‌پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و با کشمش، خرمای سرخ شده، پیازداغ و کوفته‌ریزه سرو کنید. می‌توانید از برنج زعفرانی نیز برای تزیین این پلو استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع پلورشته پلوغذای سنتیطرز تهیهطرز تهیه رشته پلو تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است