Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:47

رشته پلو با میگو

رشته پلو با میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج  450 گرم (3 پیمانه)

رشته پلوئی 300 گرم

لوبیا چشم‌بلبلی یک‌ونیم پیمانه

شوید خرد کرده 300 گرم

روغن یا کره به میزان لازم

میگو تمیز کرده 500 گرم

نمک به میزان لازم

زعفران حلکرده  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید. آن‌گاه آن را در قابلمه  آب در حال جوش بریزید و بپزید. در اواخر پخت رشته را که قدری خرد کرده‌اید به همراه لوبیای پخته اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.

سپس برنج را در آبکش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید. و شوید را با آن مخلوط کنید.

اینک برنج را در قابلمه مناسبی که قدری روغن در آن ریخته‌اید، بریزید و روی حرارت ملایم 30-45 دقیقه دم کنید.

در این فاصله میگوهای تمیز کرده را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید و در قدری روغن 5 دقیقه تفت دهید.

حالا روغن باقیمانده را روی سطح پلو بدهید و در ظرف مناسبی پس از مخلوط کردن با میگوها آن را بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

برچسب ها: رشته پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیغذای ایرانیانواع پلو چلورشته سبزی پلورشته پلو با میگوغذای ویژه شب عید تعداد بازديد: 1727 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است