Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 22:33

مرصع پلو | روش تهیه مرصع پلو | مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

مرصع پلو | روش تهیه مرصع پلو | مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو:

برنج  5 پیمانه

 

كره یا روغن  100 تا 150 گرم

 

زرشك  100گرم

 

زعفران حل كرده  1 قاشق چایخوری

 

خلال پسته  100 گرم

 

خلال بادام  100 گرم

 

خلال پرتقال و نارنج شیرین شده  200 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه مرصع پلو:

برنج را ابتدا آبكش و سپس دم كنید. در اواخر دم كشیدن، كره یا روغن را اضافه نمائید حالا زرشك را پس از تمیز كردن در ظرف مناسبی بریزید و با دو قاشق سوپخوری روغن، به مدت 1 دقیقه روی حرارت تفت دهید.

بعد زعفران را بیفزائید، از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. آن‌گاه خلال پسته را بشوئید و خلال بادام را با مقداری زعفران آغشته سازید.

سپس خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال و نارنج را به زرشك بیفزائید.

هنگام كشیدن مرصع پلو، قدری از مخلوط زرشك را با برنج تركیب كنید، در دیس بكشید و رویش را با بقیه مواد تزئین نمائید یا برنج را در دیس بكشید و رویش را با هر كدام از مواد، مطابق شكل تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشمرصع پلوروش تهیه مرصع پلومواد لازم مرصع پلوطرز تهیه مرصع پلو تعداد بازديد: 1382 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است