Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:58

شیرپلو | طرز تهیه شیر پلو

شیرپلو | طرز تهیه شیر پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه شیر پلو:

برنج600 گرم (4 پیمانه)

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

زعفران حلكرده 2 قاشق چایخوری

نمك 1 قاشق سوپخوری

كره  150 گرم

گلاب 3 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردن  به میزان لازم

فیله‌ مرغ  500 گرم

كشمش پلوئی  170 گرم

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

پیازداغ 10 قاشق سوپخوری

خلال پسته  100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه شیر پلو:

برنج را بدون نمك بخیسانید. شیر را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه زعفران، نمك و برنج را بیفزائید و بگذارید برنج نرم شود. سپس برنج را در آبكش بریزید (هنگام پختن برنج، شیر تقریباً جذب برنج می‌شود). اكنون 30 گرم از كره‌ را در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید. شیرپلو را درون آن بریزید و باقیمانده‌ كره را آب كنید و همراه با گلاب، روی شیر پلو بدهید.

حالا پلو را به مدت تقریبی 30 – 45 دقیقه، دم كنید. در تابه‌ مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. فیله‌های مزه‌دار شده‌ مرغ را بیفزائید و سرخ كنید. سپس فیله‌های مرغ را از تابه‌ درآورید و كشمش و دارچین را در همان تابه، تفت دهید. اكنون شیرپلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با فیله‌ مرغ، پیازداغ، كشمش و خلال پسته بیارائید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن فیله‌های مرغ، از نمك و زعفران حلكرده استفاده كنید.

 

برچسب ها: شیرپلوروش تهيه شیرپلومواد لازم براي شیرپلوآشپزي با پلوآموزش شیرپلوطرز تهیه شیرپلو تعداد بازديد: 10381 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است