Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:39

انار پلو | طرز تهیه انار پلو

انار پلو | طرز تهیه انار پلو

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه انار پلو:

سینه ‌مرغ 2 عدد

پیاز خرد كرده 1 عدد

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

نمك  به میزان لازم

برنج 300 گرم

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده 150 گرم

خلال پسته  90 گرم

دانه انار از یك انار درشت

روغن به میزان لازم

زعفران حلكرده  3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

طرز تهیه انار پلو:

سینه‌های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمك و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش كنید. آن‌گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمك، بریزید و همینكه برنج نرم شد، آن را صاف كنید. سپس پیازداغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق‌ بگذارید. حالا مرغ، ‌گشنیز، خلال پسته، انار و اندكی نمك به آن بیفزائید و تفت دهید.

اینك در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم كرده انار را لابه‌لای هم، در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 45دقیقه، دم كنید. اكنون مخلوط روغن و زعفران را روی انارپلو بدهید و 5 دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید.

حالا انارپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با انار و خلال پسته، بیارائید.

 

برچسب ها: انار پلوآموزش انار پلوآشپزي با انارروش تهيه انار پلومواد لازم انار پلو تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است