Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:33

ریزوتو

ریزوتو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده 1 ساقه

سیر له کرده 2 حبه

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

آبگوشت 1 لیتر (4‌پیمانه)

برنج 300 گرم (معادل 2 پیمانه)

نمک به میزان لازم

کره 50 گرم

پنیر پارمسان 100 گرم

کیان رنجبر - آشپزباشی

روغن زیتون، کرفس، سیر و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و تفت دهید.

آن‌گاه آبگوشت را بیفزائید و سبزیجات را بپزید تا قدری نرم شود.

سپس برنج، نمک و کره را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.

حالا ریزوتو را امتحان کنید.

وقتی کاملا پخت پنیر را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و 2 دقیقه صبر کنید.

اینک ریزتو را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید. 

یادآوری

زمان پخت ریزوتو پس از تمام شدن آب آن ریزتو را به مدت 45‌ دقیقه دم کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیریزوتوطرز تهیه ریزوتوشور و شیریندستور تهیه ریزوتوروش تهیه ریزوتو تعداد بازديد: 962 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است