Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:57

شکر پلو

شکر پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج..............................4 پیمانه

آب........................ 1 پیمانه

شکر...................... 2 پیمانه

محلول زعفران.............................یک‌چهارم پیمانه

گلاب...................... 1 پیمانه

روغن مایع ........................3 قاشق سوپخوری

کره........................50 گرم

خلال بادام، پسته و نارنگی .....................به میزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا برنج را با 2 قاشق سوپخوری نمک از شب قبل خیس کنید. آب آن را کاملاً خارج کرده و برنج را با آبی که از قبل جوش آوردید، بجوشانید تا مغز برنج کاملاً پخته شود. کمی روغن ته قابلمه ریخته و برنج را حدود 20 دقیقه دم کنید. در این فاصله شربت را آماده کنید: آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا  شکر کاملاً داخل آب حل شده و کمی غلیظ شود، سپس محلول زعفران،گلاب و روغن مایع را اضافه کنید. پس از اینکه شربت چند جوش زد، از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شربت خنک شود. برنج دم کرده را داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل ظرف گودی قرار دهید. شربت را آرام آرام به برنج اضافه کرده و با کفگیر، برنج را زیر و رو کنید. مازاد شربتی که از آبکش خارج می‌شود را طی 2 مرحله به برنج اضافه کنید(بدین ترتیب که وقتی شکر پلو را دم می‌کنید بعد از یک ربع مقداری از شربت مازاد را اضافه کرده و با کفگیر زیر و رو کنید. دوباره بعد از یک ربع، مابقی شربت را تا آخر اضافه کنید). کره را به قطعات کوچک برش زده و روی برنج بگذارید و برنج را یک ربع دیگر دم کنید. در انتها پلو را با خلال بادام، پسته و نارنگی تزئین کنید.

برچسب ها: انواع پلوغذای سنتیشکر پلوطرزتهیه شکر پلو تعداد بازديد: 419 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است