Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 19:51

نخودپلو

نخودپلو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج     600 گرم  (4 پيمانه)
روغن يا كره     به ميزان لازم
فلفل دلمه‌اي قرمز     يك سوم پيمانه
فيلة مرغ خرد كرده      500 گرم
كنسرو نخودفرنگي     يك پيمانه
هويج پختة خرد كرده     سه‌چهارم پيمانه
كنسرو ذرت     يك دوم پيمانه
شويد تازة خرد كرده     يك پيمانه
نمك     به ميزان لازم
زعفران حلكرده                       2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آن‌گاه قدري روغن در قابلمه ريخته، برنج را در آن بريزيد و به مدت 30 دقيقه دم بگذارد. حالا در تابة مناسبي قدري كره بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سپس فلفل دلمه‌اي و فيلة مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. اينك نخود، هويج، ذرت، شويد، نمك و زعفران را اضافه كنيد و دو دقيقة ديگر مواد را تفت دهيد. حالا مواد فراهم كرده را با برنج دم كشيده مخلوط كنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.

برچسب ها: اعظم گلزارمنشنخودپلوطرز تهیه نخودپلو تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است