Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:30

کباب استانبولی

کباب استانبولی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سینه مرغ خرد‌کرده1 کیلوگرم

سیر له کرده ۳ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

نعنای خشک 1 قاشق سوپخوری

پوره گوجه‌فرنگی 200 گرم

پوره فلفل دلمه‌ای 200 گرم

آبلیمو یک سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری

روغن یک سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

پیاز خرد کرده  1 عدد درشت

 

آشپزباشی - کیان رنجبر 

مرغ، سیر، نمک، فلفل و نعنا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس پوره گوجه‌فرنگی، پوره فلفل، آبلیمو، زعفران و روغن را افزوده ترکیب کنید و به مدت 6-8 ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا تکه‌ها‌ی مرغ را به صورت یک در میان با پیاز به سیخ بکشید و آن را کباب کنید.

برچسب ها: کبابآشپزباشیکباب استانبولیشور و شیرینکباب و پلوغذای استبولیاستبولی تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است