Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 12:11

کباب مرغ تندوری

کباب مرغ تندوری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ خرد کرده  500 گرم

ماست  1 قاشق سوپخوری

روغن  50 میلی‌لیتر

آبلیمو  4 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

فلفل قرمز  یک‌دوم قاشق سوپخوری

گراماسالا  یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر گشنیز  یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر هل  یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک  به میزان لازم

ادویه تندوری  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ، ماست، روغن، آبلیمو، سیر، فلفل قرمز، گراماسالا، گشنیز، هل، نمک و ادویه تندوری را در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید،

رویش را بپوشانید و اجازه دهید 2 ساعت در یخچال بماند آن‌گاه تکه‌های مرغ تندوری را به سیخ چوبی بکشید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

حالا سیخ‌های مرغ تندوری را در روغن سرخ کنید.

اکنون چیکن تندوری را در ظرف مناسبی بچینید و آن را بیارائید.

 

برچسب ها: کبابآشپزباشیجوجه کبابشور و شیرینکباب مرغ تندوریچلوکباب تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است