Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:43

ساطِری پلو (خراسان)

ساطِری پلو (خراسان)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه ساطری پلو:

برنج 3 پیمانه

 

روغن به میزان لازم

 

هویج خلالی خردكرده 500 گرم

 

گوشت چر‌خكرده 200 گرم

 

پیاز رنده‌كرده یك عدد متوسط

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كشمش پلوئی یك پیمانه

 

زعفران حل‌كرده یك چهارم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه ساطری پلو:

ابتدا، برنج را طبق دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید.

آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و هویج‌ را در آن تفت ‌‌دهید.

حالا گوشت را با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط نمائید، كوفته‌ریزه‌های كوچكی از آن تهیه كنید و در روغن تفت دهید.

كشمش را نیز در قدری روغن تفت دهید. اینك تمام مواد را با هم مخلوط سازید و نیمی از زعفران را به آن بیفزائید.

اكنون در قابلمه‌ی مناسبی روغن بریزید و برنج و مواد فراهم كرده را لایه‌لایه در قابلمه بریزید.

سپس روی آن، باقیمانده زعفران را بدهید و برنج را دم كنید.

هنگامی كه برنج دم كشید، روغن گرم كرده را رویش بریزید و در ظرف دلخواه بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلودستور پلوطرز تهیه پلودستور آشپزیآشپزباشیساطِری پلو تعداد بازديد: 2017 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است