Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 19 تیر 1399 - 18:59

پلوی سبزیجات

پلوی سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 4 نفر

کره       ۱۰۰ گرم

سینه مرغ خرد کرده    ۱ عدد

نمک و فلفل        به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی     ۱ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده       ۱ پیمانه

قارچ خرد کرده         ۵ عدد

لوبیا سبز خرد و بخارپز کرده   ۲۰۰ گرم

پیاز داغ      2 قاشق سوپخوری

دارچین  به میزان لازم

برنج   ۳ پیمانه

روغن     به میزان لازم

سیب‌زمینی رنده کرده   ۱ عدد متوسط

زرده تخم‌مرغ     ۱ عدد

ماست       ۱ قاشق سوپخوری

کنسرو ذرت ۱ پیمانه

 

 

آشپزباشی - داریوش ‌درکاهی

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، لوبیا سبز و پیاز داغ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

در نهایت دارچین را افزوده و از روی حرارت بردارید.

سپس برنج را که از قبل خیسانده‌اید بپزید و آبکش کنید.

اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید. سپس سیب‌زمینی، زرده و ماست را ترکیب کنید، در قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید.

حالا چلو و سبزیجات فراهم کرده را ترکیب کنید و رویش بریزید.

اکنون پلو را به مدت 45 دقیقه دم کنید.

 

برچسب ها: پلوغذای مراکشیآشپزباشیپلوی سبزیجاتسبزیجاتشور و شیرین تعداد بازديد: 242 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است