Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 01:40

دمپختک شیرازی

دمپختک شیرازی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 2 پیمانه

روغن مایع  به میزان لازم

پیاز متوسط  1 عدد

سیر له کرده  1 حبه

هویج رنده کرده  3 عدد متوسط

زردچوبه  به میزان لازم

 نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

عدس یک دوم  پیمانه

استاک مرغ 1 لیتر

سبزی معطر(ریحان، ترخون، شوید)  50 گرم

کلم برگ خرد کرده  به میزان دلخواه

آشپزباشی - نجمه درویش

برنج را بخیسانید. آن‌گاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید.

سپس هویج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.زردچوبه،نمک،فلفل، عدس و استاک را نیز اضافه کرده و اجازه دهید عدس نیم پز شود.

حالا سبزی و برنج را بیفزائید و صبر کنید تا آب پلو کشیده شود و بعد آن را به مدت 35-40 دقیقه دم کنید .

اکنون دمپختک را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با کلم برگ و هویج آن را بیارائید.

می‌توانید از گوشت قرمز یا مرغ نیز در این پلو استفاده کنید.

برچسب ها: انواع پلوغذای سنتیآشپزباشیغذای شیرازینجمه درویشدمپختک شیرازیغذای سنتی شیرازیروش تهیه دمپختک شیرازیمواد لازم برای تهیه دمپختک شیرازی تعداد بازديد: 1824 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است