Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:33

رنگين پلو

رنگين پلو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

برنج  ٢ پيمانه

فیله مرغ ٢٥٠ گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

زعفران دم كرده ١ قاشق سوپخورى

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

فلفل دلمه اى رنگى  ٢٠٠ گرم

خلال بادام  ٥٠ گرم

خلال پسته ٥٠ گرم

نخودسبز ٥٠ گرم

ذرت ٥٠ گرم

كره ٥٠ گرم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

برنج را آبکش کرده و دم کنید، آن‌گاه فيله‌هاى مرغ را با نمك،  فلفل،  زعفران و آبليمو مزه‌دار کنید و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.

سپس آنها را در روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد. فلفل دلمه‌اى، خلال بادام، خلال پسته ، نخود سبز و ذرت را نیز در كره تف دهید و کنار بگذارید.

حالا پلو را سرو کنید و با مواد آماده کرده و فیله مرغ آن را بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیپلو با سبزیجات تازهرنگین پلوآموزش پخت انواع پلوطرز تهیه رنگین پلو تعداد بازديد: 1757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است