Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:54

هويج پلوبا گوشت قورمه

هويج پلوبا گوشت قورمه

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 -8 نفر

پياز ريز خرد كرده.................  2 عدد متوسط

دنبه‌ي گوسفندي خرد كرده...............  150 گرم

فلفل .................يك‌دوم قاشق چايخوري

زردچوبه............. 1 قاشق چايخوري

گوشت گوسفندي خرد كرده................ 500 گرم

نمك.............. 1 قاشق چايخوري

هويج مكعبي خرد كرده...................... 2 عدد

سيب‌زميني مكعبي خرد كرده................ 2 عدد متوسط

زيره‌ي سياه............. 1 قاشق سوپخوري

روغن محلي يا كره................. 150 گرم

برنج.................. 1 كيلوگرم (حدود 6 پيمانه)

زعفران حلكرده .............2 قاشق سوپخوري

 آشپزباشی - ايران كوهستاني :

روش‌تهیه

پياز را همراه با دنبه‌ي گوسفندي تفت دهيد و قدري فلفل و زردچوبه به آن بيفزائيد. آنگاه حرارت را كم كنيد و بگذاريد دنبه كاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بيفزائيد و بگذاريد بپزد و قدري برشته شود. حالا اندكي نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنيد. در اين ميان هويج، سيب‌زميني و زيره را نيز در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. اكنون 40 گرم از كره را در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد و برنج آبكشيده را همراه با مخلوط هويج، لابه‌لاي هم در قابلمه‌ بريزيد. باقيمانده‌ي كره را هم رويش بدهيد و هويج پلو را 30 دقيقه دم كنيد. اكنون هويج پلو را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد و با زعفران حلكرده و گوشت قورمه بيارائيد.

 

یادآوری

اگر مايليد كه گوشت نرم‌تر شود، هنگام پخت قدري آب به آن بيفزائيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع پلوهویج پلوطرز تهیه هویج پلو تعداد بازديد: 361 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است