Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:22

پلوی لوبیا قرمز | طرز تهیه پلوی لوبیا سبز

پلوی لوبیا قرمز | طرز تهیه پلوی لوبیا سبز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه پلوی لوبیا قرمز

 

لوبیا قرمز 200 گرم

 

گوشت گوساله  400 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

نمک، فلفل، ادویه پلوئی، زردچوبه  به میزان لازم

 

هویج 3 عدد (200 گرم)

 

کشمش پلوئی 50 گرم

 

برنج  600 گرم

 

سیر رنده كرده 1 حبه

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه پلوی لوبیا سبز:

لوبیا را به مدت 12 ساعت بخیسانید سپس در آبكش بریزید و با آب و قدری نمك آن را بپزید. آن‌گاه گوشت را خرد كنید و همراه با پیاز خردكرده، زردچوبه، فلفل و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. حالا هویج‌ها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

سپس كشمش را بشوئید و در روغن سرخ كنید. اكنون برنج را همراه با نمک بخیسانید. بعد آن را آبكش كنید. سپس برنج را به صورت لایه‌لایه در قابلمه بریزید و در میان برنج مخلوط گوشت پخته، ادویه پلوئی، هویج، لوبیا قرمز، کشمش پلوئی، سیر و پیاز داغ را بپاشید و در پایان روی برنج زعفران بریزید و دم كنید.

اینك برنج را در دیس مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: در این غذای سنتی می‌توانید به جای گوشت گوساله از گوشت گوسفندی و یا گوشت مرغ هم استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیپلوی لوبیا قرمزپلوی لوبیاآموزش پلوی لوبیالوبیا قرمز تعداد بازديد: 10797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است