Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 14:27

رشته‌پلو

رشته‌پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۶ نفر

۴۰۰ گرم.............. برنج

۴۰۰ گرم............. گوشت چرخکرده

۱۵۰ گرم............... رشته پلویی

۱ عدد................. پیاز متوسط

یک قاشق سوپخوری............... رب‌گوجه‌فرنگی به دلخواه

یک قاشق سوپخوری.............. زعفران دم‌کرده

روغن............... به میزان لازم

زردچوبه، فلفل و نمک .............به میزان لازم

کشمش برای تزئین.....................به‌مقدار دلخواه

طرز تهیه

۱. برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید.

۲. قبل از آبکش کردن رشته‌های پلویی را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید.

۳. پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده مخلوط نمائید.

۴. نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید با مخلوط گوشت و پیاز کوفته ریزه درست کنید و آن را در یک دیگچه و کمی روغن تفت دهید.

۵. رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.

۶. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، رشته پلو را در دیس کشیده و کوفته ریزه را روی آن بریزید. برای تزئین از کشمش تفت داده شده و مقداری برنج زعفرانی درست کرده و روی برنج بریزید. رشته پلو با گوشت آماده است نوش جان.

تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است