Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:03

آش پلو

آش پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن حیوانی  100 گرم

گوشت گوساله 750 کیلوگرم

ادویه پلوئی  به میزان لازم

برنج 1 کیلو

نمک به میزان لازم

سیر پوست نگرفته  10-15 حبه

فلفل قرمز به میزان لازم

پیاز خلالی خرد کرده و تفت داده 600 گرم

هویج خلالی خرد کرده  600 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق داغ کنید. آن‌گاه تکه‌های گوشت را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

حالا ادویه را اضافه کنید و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت تقریبا بپزد. سپس برنج خیسانده را اضافه کنید و با گوشت بپزید.

در اواسط پخت نمک، سیر حبه‌ای، فلفل قرمز، پیازداغ و هویج را بیفزائید و اجازه دهید آب برنج کاملا کشیده شود.

اینک آش پلو را به مدت 30-45 دقیقه دم کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشآش پلوغذای تاجیکستانیغذای سنتی تاجیکستانانواع پلو و چلوغذای ویژه نوروزغذای شب عید تعداد بازديد: 4636 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است