Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:02

دلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویز

دلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویز

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پیاز ریز خرد كرده  1 عدد متوسط

 

دانه صنوبر 3 قاشق سوپخوری

 

كشمش (مویز) 3 قاشق سوپخوری

 

برنج  100 گرم

 

شوید و گشنیز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

برگ مو 300 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس دلمه

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

آب  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس دانه صنوبر، كشمش، برنج آبكشیده، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. اینك روی هر برگ مو یك قاشق‌چایخوری از مواد فراهم كرده بریزید و برگ را بپیچید.

كف قابلمه مناسبی را با اندكی برگ مو بپوشانید و دلمه‌ها را در آن بچینید. رویشان بشقابی بگذارید و روی بشقاب جسم سنگینی قرار دهید. حالا سس را روی دلمه بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا دلمه با حرارت متوسط بپزد و آبش تبخیر شود. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه سس دلمه: آبلیمو، روغن زیتون و آب را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.

یادآوری: مویز نوعی كشمش درشت و سیاهرنگ است.

 

برچسب ها: آموزش دلمهدلمهدلمه برگ مودلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویزدلمه با دانه صنوبرروش تهیه دلمه برگ مودلمه با مویزمواد لازم برگ مو تعداد بازديد: 1591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است