Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 04:10

دلمه کدو ایتالیایی

دلمه کدو ایتالیایی

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم

اسفناج : (ساطوری) 100 گرم

بیسکویت کراکر : (خرد شده) 1 عدد

پنیر موزارلای : (رنده شده) 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

سیر : (رنده شده) 3 حبه

شیر : 4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

کدو سبز : (نصف کرده) 4 عدد

کره : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت 30 ثانیه با توان 900 وات تفت دهید.

سپس روغن باقیمانده و اسفناج را اضافه کرده و 3 دقیقه با توان 600 وات تفت دهید. در بین پخت یک‌بار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنید.

کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجاکه ممکن است خالی کنید.

بعد از سرد شدن مایه اسفناج پنیر را با آن مخلوط کنید و داخل کدوها بریزید.

کدوها را داخل یک بشقاب مناسب بچینید.

تخم‌مرغ را هم زده و با شیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل کدو بریزید.

بیسکویت خرد شده را با کره مخلوط کره و روی مواد بدهید.

دلمه‌ها را به مدت 6 دقیقه با روش پخت ترکیبی co4با توان 360 وات و دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا روی آن برشته شود.


نکات :

در مرحله آخر ظرف را کمی چرب کنید.

کدوها را قبل پر کردن کمی نمک پاشیده و با روغن مایع چرب کنید.

قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنیر در صورت آب‌دار بودن آن را بچلانید تا آبش گرفته شود.

برچسب ها: اسفناجدلمهسیردلمه کدوپنیر موزارلاغذای ایتالیایی تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است