Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:30

کو فته ترش و شیرین

کو فته ترش و شیرین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج نیم دانه پخته   1 پیمانه

گوشت چرخکرده   250 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پیاز  رنده کرده 1 عدد کوچک

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری

نعنا خشک  2 قاشق سوپخوری

روغن به میزان لازم

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

سرکه سفید    یک دوم پیمانه

شکر 3 قاشق سوپخوری

قرص عصارة گوشت 1 عدد

هویج خرد کرده 1 عدد

آشپزباشی- معصومه فلاحی

برنج، گوشت، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز داده تا حالت چسبندگی پیدا کند.

آن گاه از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید.

سپس قدری روغن داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

رب را نیز افزوده و کمی تفت دهید . حالا باقیماندۀ نعنا ، سرکه و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود.

اینک عصارۀ گوشت را به همراه 2 پیمانه آب به سس افزوده و اجازه دهید تا سس به جوش آید.

در آخر هویج را اضافه کنید و کوفته را یکی یکی به سس بیفزائید و 40 دقیقه زمان دهید تا کوفته پخته شود و جا بیفتد.

می‌توانید به جای شکر از شیره انگور استفاده کنید، در این صورت دیگر نیازی به رب ندارد و رنگکوفته‌ها تیره‌تر می‌شود.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیانواع کوفته و دلمهمعصومه فلاحیروش تهیه کوفته ترش و شیرینکوفته ترش و شیرینمواد لازم برای تهیه کوفته ترش و شیرین تعداد بازديد: 184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است